Laseergraveermachine van HD Lasers

Wilt u graag een extra dienst aanbieden aan uw klanten? Heeft u in gedachte om voortaan uzelf te specialiseren in het graveren van producten? Maak dan kennis met HD Lasers. Via dit bedrijf kunt u verschillende lasermachines kopen. De machines zijn geschikt voor diverse doeleindes en in verschillende prijsklasses verkrijgbaar. Op de website staat meer informatie over het kopen van een laser machine.

Plus een training bij de machine

Heeft u nooit eerder met een lasermachine gewerkt? Dan is het best een goed idee om direct een training erbij te volgen. Bij HD Lasers zorgen behalve voor de levering van de machine ook direct voor een training voor de medewerkers. Zo kan iedereen straks direct met de nieuwe apparatuur aan de slag en kan u klanten van de meest optimale service voorzien.

Benieuwd naar de kosten?

De lasergraveermachines van HD Laser beginnen in een lage prijsklasse. Vanaf een bedrag van 2.950,- is het al mogelijk om een van de machines aan te schaffen. Als u wil weten wat voor u de  kosten exact worden, afhankelijk van het type apparaat. Dan kan u contact opnemen met HD Laser en krijgt u een op maat gemaakte offerte. En wie weet koopt u de laser graveermachine!

Reacties zijn gesloten.