De Leistert, het ideale vakantiepark voor jong en oud

Heeft u jonge kinderen en bent u op zoek naar de perfecte zomervakantie? Stop dan met zoeken. De leukste vakantie voor jong en oud beleefd u namelijk bij recreatiepark De Leistert in Limburg. De Leistert  is een vijfsterrenvakantiepark en beschikt over zowel een bungalowpark als een camping. In 2016 heeft De Leistert verschillende prijzen bemachtigd, waaronder BestCamping 2016, Bungalowspecials Award 2016 en de Zoover Silver Award 2015.

Waarom recreatiepark De Leistert?

Naast al deze prijzen heeft het park gewoon heel veel te bieden. Het park heeft namelijk uitstekende faciliteiten, het beschikt over een zwembad met glijbanen die uw kinderen gegarandeerd leuk vinden. Gaat u met een groep op vakantie? Boek dan een groepsvakantiehuis met sauna en whirlpool. Ook is er een groot buitengolfslagbad met natuurwater en kunnen de kinderen iedere dag spelen in een grote speeltuin.

Boek nu!

Voor vragen, informatie, brochures en de nieuwsbrief kun je contact opnemen met De Leistert. Dit kan via de website of door gewoon te bellen. Op de website kunt u uw plaatsje op de kindercamping  of uw luxe bungalow direct boeken. Wilt u liever persoonlijk contact tijdens het boeken van uw vakantie? Geen probleem. Bel en de medewerkers van het recreatiepark helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.