Lekker bruin op vakantie

Ben jij ook zo’n persoon die na een uurtje in de zon vuurrood is in plaats van lekker bruin? Oneerlijk hè? Er zijn altijd mensen die nooit verbranden en lekker bruin worden in de zomer. Je doet zo je best, maar hoe lang je ook in de zon ligt, je wordt rood en bent vervolgens gewoon weer spierwit. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om toch een lekker kleurtje te krijgen, bijvoorbeeld door spraytanning of zelfbruiner crème. Ben jij zo’n persoon die altijd wit blijft en wil je daar iets aan doen? Dan ben je bij Vanitan Spray Tan aan het juiste adres. 

Waarom Vanitan Spray Tan?

Vanitan is het eerste en enige bedrijf in Nederland dat haar eigen merk spray tanning lotions, apparatuur en huidverzorgingsproducten heeft. Vanitan richt alle aandacht op het voldoen aan de wensen en behoeften van de klant. Alle producten worden gemaakt van innovatieve ingrediënten en met veeleisende kwaliteits– en productieveiligheidsnormen.

Spraytan uitproberen?

Nieuwsgierig geworden? Kom dan een keer langs in één van de salons van Vanitan en probeer de spray tan uit. Op de website kun je heel gemakkelijk zien welke Vanitan salon het dichtst bij jou in de buurt zit. Bel en maak direct een afspraak!

 

Reacties zijn gesloten.