Lockers koop je bij Lockers&More

Heb jij een eigen zaak in de sportbranche, zoals een fitnesscentra of een zwembad en is je interieur na een aantal jaartjes aan vervanging toe? Misschien ga je wel een onderneming in de sport starten? Dan is het natuurlijk handig dat mensen hun spullen veilig kunnen opbergen en na het sporten weer mee naar huis kunnen nemen. Bij Lockers & More kun je terecht voor alles op het gebied van lockers, slotsystemen, scheidingswanden, balies, banken en opbergwanden om je kleedkamers in te richten.

Assortiment Lockers

Op de website is het gehele assortiment aan lockers te zien. Om het zoeken wat gemakkelijker te maken kun je selecteren op categorie. ZO heb je bijvoorbeeld houten lockers, metalen lockers, maar ook laptoplockers en post- en waardevakken lockers. Het kan wel eens voorkomen, dat ondanks de intensieve kwaliteitscontroles, een product niet helemaal functioneert zoals het hoort. Neem dan contact op met Lockers & More, zij lossen het op.

Meer informatie?

Op de website van Lockers & More kun je meer informatie vinden over het bedrijf en haar producten, zoals scheidingswanden. Alle producten worden uitsluitend aan business to business klanten verkocht. De meeste producten kunnen uit voorraad worden geleverd, maar het kan eens gebeuren dat een product niet op voorraad is. Meestal heb je je producten binnen twee weken binnen. Verder nog vragen? Neem contact op met een van de medewerk.

Reacties zijn gesloten.