Logistieke hulp van Packstore

Bent u op zoek naar een bedrijf, die u kan helpen bij inpak,ompak en verpakwerkzaamheden of kunt u hulp gebruiken bij andere logistieke werkzaamheden? Bij Packstore bent u dan aan het juiste adres. Packstore vindt u overal in Nederland, maar het centrale magazijn is te vinden in Ede.

Packstore

Packstore is een ervaren specialist op het gebied van Co-packing en logistiek. Packstore bestaat uit een flexibel team, dat voor u klaarstaat om uw opdracht snel en secuur uit te voeren. Packstore is snel inzetbaar en zij zorgen voor een professionele uitvoering, zelfs van de kleinste logistieke details. Bij Packstore leveren ze verschillende diensten, waaronder machinaal verpakken, handmatig inpakken en ompakken, mailingservice, opslag, orderpicking, distributie, transport, e-fulfilment, logistiek advies en sitemap. Packstore biedt u alles onder één dak en houdt zo de regie over al uw inpak, ompak en verpakwerkzaamheden.

De beste service

Ook voor een spoedopdracht kunt u bij Packstore terecht. Zij zorgen met de beste en snelste service dat uw opdracht succesvol wordt uitgevoerd. Packstore verhuurt ook magazijnruimte. Vanaf 1 vierkante meter kunt u al magazijnruimte huren bij Packstore in Ede. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Packstore en wilt u meer weten? Ga dan naar de site voor meer informatie of neem contact op met Packstore, de sociale werkplaats Bunnik. Op de site kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Reacties zijn gesloten.