Lunchpakketten

Voor veel verschillende klanten in Nederland en België levert Houtop Professional Food dagelijks lunchpakketten. Ze bieden drie standaard pakketten aan. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een lunchpakket zelf op maat samen te stellen.

Houtop Professional Food

Houtop heeft een standaardassortiment belegd brood dat varieert van eenvoudige broodjes ham en kaas tot luxe tramezzine met prosciutto en rucola. Ze beleggen 7 dagen per week het verse brood en leveren dat dagelijks uit in heel Nederland. Houtop is een flexibel bedrijf en denkt graag met u mee over innovatieve oplossingen. Houtop levert het brood uit aan klanten in verschillende segmenten van de markt. U vindt bij Houtop een standaardassortiment producten maar ze denken ook graag met de klanten mee over een eigen samengesteld pakket. Naast belegde broodjes, sandwiches en wraps hebben ze ook een nieuw assortiment van ambachtelijk brood met de heerlijkste belegvariaties ontwikkeld.

Contact

Wilt u ook lunchpakketten bij Houtop bestellen? Op de site vindt u het assortiment. Heeft u hulp of advies nodig bij de keuze lunchpakketten? Houtop helpt u graag verder. U kunt uw wensen doorgeven en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor vragen kunt u altijd contact met ze opnemen via de site, ze helpen u graag.

Reacties zijn gesloten.