Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Packstore

Bent u op zoek naar een veelzijdige specialist in logistiek en co-packing? Dan bent u bij Packstore aan het juiste adres. Packstore helpt u graag met de diensten die zij leveren. Ook voor een spoedopdracht staat Packstore voor u klaar.

Packstore en de mogelijkheden

Bij Packstore kunt u terecht voor onder andere: mailingservice, machinaal verpakken, handmatig inpakken en ompakken, opslag van goederen, orderpicking, distributie, transport, e-fulfilment en natuurlijk ook voor logistiek advies. Het centrale magazijn van Packstore vindt u in Ede. Dit wordt ook wel de sociale werkplaats Ede genoemd. Bij Packstore werken namelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en Packstore biedt deze mensen de kans om toch bij te dragen aan de maatschappij. Packstore is een maatschappelijk betrokken ondernemer. Packstore combineert het maatschappelijk betrokken ondernemen met de wensen van de klant. Daarnaast hanteren ze een erg scherp tarief en kunt u altijd rekenen op kwaliteit en flexibiliteit.

Informatie en contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Packstore of wilt u meer informatie over de sociale werkplaats Ede? Vraag een offerte aan of ga naar de site voor meer informatie. Ook kunt u natuurlijk contact opnemen met Packstore en dan helpen zij u graag met al uw vragen.

 

 

Reacties zijn gesloten.