Macropack verpakt uw producten

Wilt u uw producten op de juiste manier verpakken in de meest passende verpakking? Bij Macropack bent u aan het juiste adres. Naast het verpakken van uw producten, zorgen ze er ook voor dat uw producten herkenbaar worden in de verpakking. Zo kan de consument uw product meteen herkennen. Macropack staat als loonverpakker graag voor u klaar met de vele mogelijkheden op het gebied van verpakkingen.

De mogelijkheden

Macropack verpakt producten voor de voedingsindustrie. Ze verpakken verschillende soorten producten, zoals stukgoederen, poeders, tabletten, granulaten, capsules en vloeistoffen. Ze bieden u veel mogelijkheden aan verpakkingen. Zo heeft u keuze uit: sachets, potten, spouted pouches, voorgevormde zakken, stazakken, doypacks, pillowbags en stickpacks. Macropack zorgt dat zij voor uw product de meest geschikte verpakkingsvorm vinden. Met kwaliteit en productveiligheid hoog in het vaandel wordt kwaliteit u gegarandeerd.

Meer informatie over Macropack

Macropack is de toonaangevende loonverpakker die zich onderscheid van de rest. Macropack hanteert korte levertijden en biedt u veel mogelijkheden. Wilt u de mogelijkheden bespreken met Macropack? Neem dan vrijblijvend contact op met Macropack en dan helpen zij u graag veder. Ook kunt u voor meer informatie over onder andere de sachets naar de site gaan. Daarnaast kunt u op de site direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

 

Reacties zijn gesloten.