Makelaar in Axel

Op zoek naar een makelaar of adviseur in Axel? Dan ben je bij Reunis Vastgoed aan het juiste adres. Het team van Reunis Vastgoed is door middel van jarenlange ervaring gespecialiseerd in verschillende cases waardoor zij in elke situatie weet, wat jij nodig hebt. Klik hier voor meer informatie.

Dienstverlening

Reunis Vastgoed werkt alleen voor jou en behandelt iedere klant met respect en uiterste discretie. Er wordt gewerkt vanuit een zakelijke instelling, duidelijke communicatie en een groot inlevingsvermogen. Het is belangrijk dat zowel Reunis Vastgoed als jij zich op z’n gemak voelt, zodat alles wat er besproken dient te worden, ook besproken kan worden. Zo is Reunis Vastgoed actief in verschillende branches, waaronder: onteigening van onroerende zaken, waardebepaling van onroerende zaken, taxaties van onroerende zaken, begeleiding en/of bemiddeling bij de aan-/verkoop van onroerende zaken en grond-/pachtzaken. Bijzonder is dat Reunis Vastgoed als een van de weinige makelaar-/adviesbureaus, actief is in de agrarische branche.

Contact

Voor meer informatie over de dienstverlening van Reunis Vastgoed? Aarzel dan niet en neem contact op met één van de makelaars via het volgende telefoonnummer: +31(0)114-850665. Het maken van een afspraak is voor iedere organisatie of particulier – geheel vrijblijvend.

Reacties zijn gesloten.