Mediator inschakelen voor scheiding

Staan jij en je partner op het punt te gaan scheiden en ziet de toekomst er niet meer zo rooskleurig uit als één jaar geleden? De Mediator uit Zwolle begrijpt je helemaal. Scheiden is nooit leuk, niet voor jou en ook niet voor je partner. Wanneer er kinderen in het spel zijn, maakt dit het allemaal nog moeilijker. De Mediator is er voor jou en je partner om op een respectvolle manier van elkaar te scheiden. Boos zijn heeft geen zin, vergeven en accepteren is de oplossing.

Werkwijze

De werkzijde van mediators is per echtpaar verschillend. Het is in ieder geval belangrijk om te weten dat elke mediator geheel onafhankelijk is en hier ook altijd naar zal handelen. Dat is ook de reden dat het beter is om een mediator in te schakelen in tegenstelling tot een advocaat. Met een advocaat probeer je je gelijk te halen en dat gebeurd niet altijd. Zo zal er altijd iemand wrok blijven koesteren. Het is juist de bedoeling te streven naar acceptatie en verwerking, zodat beide personen in de relatie zo snel mogelijk verder kunnen met hun leven. Iedereen is namelijk op zoek naar geluk dus waarom zou je dat je partner waarmee je al die jaren samen bent geweest niet gunnen?

Een nieuwe start

Schakel een mediator in om jou en je partner te begeleiden in jullie echtscheiding. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website of contact opnemen.

 

Reacties zijn gesloten.