Meubels laten behandelen

Heeft u meubels die u wilt laten behandelen? Bij Bart Dijkhof kunt u terecht in de meubelspuiterij voor het spuiten van uw meubels. In de meubelspuiterij van Bart Dijkhof worden uw meubels op een ervaren en professionele manier gespoten. Daarnaast kunt ook terecht bij Bart Dijkhof voor schilderwerk en beglazing.

Bart Dijkhof

Bart Dijkhof is een erkend AF bedrijf en bestaat al sinds 1984. U kunt hier terecht voor schilder-glas- en spuitwerken. Bij Bart Dijkhof werken ervaren en goed opgeleide mensen. Kwaliteit, vakmanschap en deskundigheid vinden ze erg belangrijk en dit zal u dan ook zeker terug zien in het werk dat zij leveren. Bart Dijkhof geeft u vooraf deskundig advies over kleuren en materiaalkeuze. In de meubelspuiterij spuiten ze alle soorten materiaal. Zij werken uw meubels af op verschillende manieren. U maakt uw wensen kenbaar en zij gaan voor u aan de slag. U kunt ook kiezen uit alle mogelijke kleuren. Bart Dijkhof beschikt over een eigen kleurmengmachine.

Informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Bart Dijkhof en de meubel spuiterij? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op. Op de site kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Neemt u contact op met Bart Dijkhof, dan bespreken zij graag met u alle mogelijkheden.

 

Reacties zijn gesloten.