Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bent u op zoek naar een onderneming dat ervoor kan zorgen dat uw producten op een juiste manier worden verpakt? Dan zit u bij de specialist genaamd Packstore aan het goede adres. Packstore is een echte specialist op het gebied van handmating in-en ompakken van goederen en werkt in de omgeving van Venlo. Om deze reden staan zij ook bekend als de sociale werkplaats Venlo, gezien het feit dat Packstore een goed voorbeeld is van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zij geven namelijk een kans aan mensen die het moeilijk hebben bij het vinden van een baan.

Biedt iedereen een kans

Packstore geeft iedereen de mogelijkheid om aan het werk te kunnen gaan. In Nederland is er hedendaags een grote groep dat arbeidsongeschikt is, omdat zij bijvoorbeeld een heftige klap in hun leven hebben moeten verwerken of om het feit dat zij een lichamelijke beperking hebben. Echter is in de ogen van Packstore iedereen in staat om aan het werk te kunnen en om deze reden bieden zij deze mensen een kans om onder de mensen te komen en te gaan werken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maatschappelijk verantwoord ondernemen van Packstore of wilt u een samenwerking aangaan? Surf dan naar de website!

Reacties zijn gesloten.