Nutrilon babyvoeding in het buitenland

Wanneer wij op vakantie gaan nemen wij altijd bepaalde producten mee. Denk bijvoorbeeld aan het maandverband wat wij altijd gebruiken, de Nutrilon babyvoeding die onze baby neemt en stroopwafels omdat we deze zo lekker vinden. Wat deze producten met elkaar gemeen hebben is dat ze waarschijnlijk niet te koop zijn in het buitenland. Helaas kunnen wij niet teveel meenemen en hebben we niet genoeg wanneer we lang in het buitenland verblijven. Gelukkig is er een oplossing.

Bestel het

Onze babyvoeding, maandverband, lievelings snacks en andere producten uit de supermarkt of drogisterij zijn voor ons heel erg vanzelfsprekend. We zullen in het buitenland dus merken dat het alleen in Nederland vanzelfsprekend is. Gelukkig is er Dutch Expat Shop. Deze winkel bezorgt boodschappen over de hele wereld voor een mooie prijs, zodat u alle producten gewoon nog kunt blijven gebruiken wanneer u in het buitenland zit en het daar niet kunt kopen. Dat is ideaal. Bovendien erg leuk voor vrienden in het buitenland die eens een stroopwafel of drop willen eten.

Interesse?

Wilt u graag de Nederlandse producten kopen? Of wilt u meer weten over de producten, prijzen en dergelijke? Op de website vindt u alle informatie en contact gegevens van Dutch Expat Shop.

Reacties zijn gesloten.