Onbekend: ziekte of infectie

Gaat u met de kerst op vakantie naar een verre bestemming en kijkt u al enorm uit naar de plezier die u gaat hebben tijdens deze vakantie? Heeft u daarnaast wel gedacht aan het afnemen van verschillende vaccinaties die u beschermen in het buitenland tegen onbekende ziektes en infecties? In het geval dat u dit nog niet gedaan heeft, is het zeer belangrijk om hier zo spoedig mogelijk over na te denken. Het is namelijk de bedoeling dat u veilig en beschermt op reis kunt gaan en dat u hierdoor niet de kans hebt om een ziekte of infectie op te lopen in het buitenland.

Onbekende infecties en ziektes

In het buitenland zijn er enorm veel onbekende infecties en ziektes die uw vakantie in het water kunnen gooien. Deze onbekende infecties en ziektes zijn voor ons Nederlanders onbekend, omdat deze niet in ons land voorkomen. Echter is het dus daarom enorm van belang dat u zich laat beschermen voor als u naar uw verre bestemming vliegt. Laat u daarom goed beschermen door middel van vaccinaties.

In Almere en omgeving

Bent u woonachtig in de omgeving van Almere? Klik dan op de volgende link voor meer informatie over vaccinaties in deze omgeving: vaccinaties Almere.

Reacties zijn gesloten.