Onpaar Schoenen, het beste adres voor goedkope merkschoenen

Die moet ik hebben! Is dat het zinnetje dat door je hoofd spookt bij zo’n 90% van alle schoenen die je tegen komt? Dan kun je gerust spreken van een schoenentic. Waarschijnlijk zijn het in de meeste gevallen ook nog eens merkschoenen. Merkschoenen zijn vaak duur en daardoor eigenlijk heel onaantrekkelijk voor je portemonnee. Onpaar Schoenen heeft hier iets op bedacht! Onpaar is een schoenenwinkel die bestaat uit onparen. Onparen? Ja schoenen die precies hetzelfde zijn, alleen verschillende maten hebben en daardoor stukken goedkoper zijn! Wil je weten het precies werkt?

Onpaar schoenen

Onparen zijn dus twee schoenen met een verschillende maat, die samen één paar worden. Simpelweg komt één maat verschil op 8mm verschil, bij een halve maat dus om 4mm verschil. Dat is een verschil van niks, daar merk je zelfs bijna niks van. Misschien komt het jou zelfs wel heel goed uit, omdat je bijvoorbeeld je linker voet iets groter hebt dan je rechter.

Goedkope merkschoenen kopen?

Enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Neem dan eens een kijkje op de website en bestel je goedkope merkschoenen. Is er toch te veel verschil in de maat, of vind je de schoen niet mooi? Dan heb je nog veertien dagen om je product terug te sturen?

Reacties zijn gesloten.