Op naar het subtropisch zwembad!

Iedereen zegt ja tegen een bungalowpark met subtropisch zwembad! Hier kun je altijd uit de voeten, wat voor weer het ook is. Hier kun je met je eigen pasje iedere dag een frisse duik nemen. Dit bungalowpark heeft namelijk meerdere zwembaden, verschillende toffe glijbanen, fijne bubbelbaden en een gave stroomversnelling. Kleinere kinderen kunnen terecht in het kleuter- en peuterbad. Bij het zwembadterras vind je een kleine bar en natuurlijk beschikt het zwembad over kleedhokjes, toiletten, douches en kluisjes. Ook is er een invalidenunit aanwezig.

 

Ook als het regent dat het giet

We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar bij een vakantie in Nederland kun je er nooit vanuit gaan dat de hele week de zon schijnt. Juist daarom is het zo fijn om ook bij slechter weer verzekerd te zijn van een leuke vakantiedag. Bij De Leistert is namelijk genoeg te doen, ook bij regen. Denk aan de indoor speeljungle waar kinderen kunnen klimmen en klauteren, het klushuis waar volop wordt getimmerd en gezaagd, of natuurlijk het subtropisch zwemparadijs. Volop vermaak onder dak dus. Dit zorgt al voor een stuk minder stress bij het boeken van jullie vakantie in Limburg. Bij mooi weer springen we natuurlijk in de roei- en speelvijver. Of leg je lekker je handdoekje uit in de ligweide. Huur fietsen of skelters of doe mee aan een van de vele buitensporten en spellen.

 

Boek op tijd en verzeker jezelf van een plekje

Zeker voor het hoogseizoen kan het aantal boekingen enorm snel oplopen. Een populaire plek dus! Zorg dus dat je tijdig boekt, om niemand teleur te hoeven stellen. Op de website staat een uitgebreide omschrijving van de verblijfsmogelijkheden en faciliteiten. Bij vragen helpen de receptiemedewerkers van De Leistert je graag met aanvullende informatie en mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.