Op zoek naar een camping voor aankomende vakantie?

Weet u al wat u aankomende vakantie gaat doen? U kunt natuurlijk het vliegtuig pakken en naar Spanje gaan, maar dit kost vaak wel een paar centen. Het kan stukken voordeliger, terwijl u toch het ultieme vakantiegevoel beleeft. We raden u aan om uw vakantie door te brengen bij camping de Leistert in Limburg. Deze camping is een echte aanrader, want het is bekroond met maar liefst 5 sterren. Daarnaast is het door de ANWB uitgeroepen tot topcamping.

Faciliteiten
Op deze camping hoeft u zich nooit te vervelen. Duik in het subtropische zwembad, sla een balletje op de golfbaan en gooi kegels om op de bowlingbaan: bij camping de Leistert kan het allemaal. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een groot indoor speeltoestel en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Wilt u liever lekker tot rust komen? Dat kan ook. In de buurt zitten diverse natuurparken waar u heerlijk kunt genieten van de rust.

Meer weten?
Wilt u graag meer weten over deze camping? Bezoek dan de website van camping de Leistert en neem contact op. Denkt u dat dit de camping is waar u wilt verblijven? Wacht dan niet te lang met het doen van een boeking, want alleen zo kunt u één van de mooiste plekjes van de camping bemachtigen.

Reacties zijn gesloten.