Op zoek naar een creatieve oplossing voor meer ruimte?

Heeft u een eigen bedrijf en merkt u dat u de laatste tijd ruimte te kort komt? Dan zit u waarschijnlijk na te denken over een oplossing. U overweegt verhuizing naar een groter pand of zit te denken aan etages bouwen binnen uw huidige pand. Dat laatste is een heel goed idee! Nolte Opslag Systemen helpt u graag met het bouwen van een entresolvloer (etagevloer). Betaalbare extra vierkante meters, zonder een grote verbouwing of verhuizing, wie wil dat nou niet?

 

Entresolvloeren van Nolte Opslag Systemen

Entresolvloeren zijn vloeren die u inpandig kunt plaatsen. Het is een tussenvloer die u eenvoudig kunt demonteren of uitbreiden; dit verandert niets aan de kracht van het Nolte systeem. Misschien weet u niet precies waar u aan moet denken bij het woord ‘etagevloer’. Andere namen voor een entresolvloeren zijn etagevloer, mezzanine, tussenvloer, verdiepingsvloer, magazijnvloer of bordes. Weet u het weer?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Nolteopslagsystemen? Of wilt u graag weten wat het bedrijf nog meer aanbiedt? Ga dan naar de website en krijg specifieke productinformatie, over bijvoorbeeld legbordstellingen. Wilt u liever een keer telefonisch contact met één van de medewerkers? Laat dan uw nummer achter op de website, dan wordt u vanzelf teruggebeld.

Reacties zijn gesloten.