Op zoek naar een professioneel advocatenbureau in Venray?

Ben je op zoek naar een goed en professioneel advocatenbureau dat gevestigd is in Venray? Dan ben je bij Van der Putt Advocaten aan het juiste adres. Bij Van der Putt Advocaten staat klantgerichtheid voorop. Zij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak en gaan daarom graag met je in gesprek. Dit kan in eerste instantie telefonisch of per e-mail, maar je kunt ook binnenkomen tijdens het gratis inloopspreekuur. Woon je in omgeving

Waarom Van der Putt Advocaten?

Als u kiest voor Van der Putt Advocaten dan kiest u voor een advocatenbureau met veel voordelen. Van der Putt Advocaten is een full-service advieskantoor. Met meer dan veertig jaar werkervaring zijn de advocaten in staat de klant centraal te stellen en tegelijkertijd persoonlijk en transparant te blijven. De advocaten werken met korte lijnen waardoor er snel en direct contact mogelijk is. Geen ellendig lange wachtrijen. Nee, bij Van der Putt Advocaten staat jouw vraag centraal, zoals het hoort! Alle advocaten zijn gespecialiseerd op verschillende vakgebieden binnen het recht.

Afspraak maken?

Wil je graag meer informatie ontvangen? Of woon je een stukje van Venray af, zoals bijvoorbeeld in Panningen? Geen probleem. Je kunt er voor kiezen om naar het kantoor in Venray te komen, dit ligt op ongeveer een uurtje rijden. Wil je liever dat er een advocaat naar Panningen toe komt? Maak dan een afspraak.

Reacties zijn gesloten.