Op zoek naar de ware?

In iedere groep zie je het wel. Er is er altijd ééntje die de ware nog niet heeft kunnen vinden. Alle je vriendinnen hebben steeds minder tijd voor je in de weekenden en de altijd zo gezellige stapavondjes worden afgezegd in ruil voor een avondje met de vriend op de bank. Ben jij de enige in je vriendinnengroep zonder vriend en ben je stiekem wel een beetje jaloers op het leventje van al je vriendinnen? Dat hoeft helemaal niet. Tegenwoordig hoef je niet meer naar de kroeg om een leuke man te vinden. De leukste mannen en vrouwen vind je namelijk op Take2! Wil je weten hoe jij je ware kunt vinden? Lees dan snel verder.

Datingbureau Take2

Take 2 heeft, ondanks dat het een datingswebsite is, een heel persoonlijke manier van werken. Als je gebruik wil maken van relatiebemiddeling van Take2 doorloopt je het volgende proces. In eerste instantie komt er een coach bij jou thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, vervolgens wordt er een intakegesprek gepland en wordt er een volledige persoonsbeschrijving opgesteld. Natuurlijk wordt er gedacht aan de privacy, doordat Take2 is ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Wel zo fijn toch? Vervolgens wordt er uitgebreid gezocht naar een partner voor u. Na een periode van 18 maanden heeft u minstens drie passende voorstellen gehad. Het zou toch leuk zijn als jouw ware daar bij tussen zit?

Nieuwsgierig?

Na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden? Of wil je nog wat meer informatie over Take 2 Datingbureau? Ga naar de website, mail of neem telefonisch contact op.

Reacties zijn gesloten.