Overnacht op een 5 sterren camping

Wanneer u graag op vakantie wilt naar een familiecamping pur sang dan kunt u terecht bij Camping de Leistert in Limburg. Camping de Leistert in Limburg is een 5 sterren camping? Van de ANWB heeft Camping de Leistert vijf sterren gekregen en ook de titel ‘Best Camping’. Een hele eer! Op deze camping komt u heerlijk tot rust door alle natuur en pracht en praal die Limburg te bieden heeft. Neemt u uw eigen kampeermiddelen mee of kiest u voor één van de overnachtingsmogelijkheden van de camping zelf? Lees er meer over in dit blog of op de website. 

U verveelt zich geen moment

Door het grote aanbod aan faciliteiten kiest 50% van de bezoekers expliciet voor Camping de Leistert. U kunt in elk seizoen genoeg leuks doen op dit park. Zo zijn er speeltoestellen, bowlingbanen, er is een sportcafé, er zijn gezellige horecapunten, er is een overdekt zwemparadijs en nog veel meer! Ook in de omgeving van Camping de Leistert is er een heleboel leuks te beleven, te zien en te doen. U verveelt zich dus geen moment!

Beleef het zelf

Wanneer u graag zelf op de camping wilt staan verwijzen wij u graag door naar de website van Camping de Leistert. Ook kunt u altijd contact opnemen met dit park wanneer u bijvoorbeeld een vraag en / of een opmerking heeft.

 

Reacties zijn gesloten.