Overnachten bij recreatiepark de Leistert

Het is weer tijd om een vakantie te boeken. Wil je dit jaar lekker in eigen land op vakantie gaan? Maar weet je nog niet echt goed waar je jouw vakantie kunt doorbrengen? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij recreatiepark de Leistert. Bij dit park kun je heerlijk tot rust komen, maar je kunt hier natuurlijk ook heel veel ondernemen.

Bungalowpark of camping?
Recreatiepark de Leistert is enerzijds een bungalowpark en anderzijds een 5 sterren camping. Als je dus een caravan of tent hebt dan kun je een plaatsje nemen op de camping. Als je hier niet over beschikt dan is het mogelijk om een plekje te nemen in een huisje in het bungalowpark. Wil je graag van te voren weten wat je kunt verwachten? Dan raden we je aan om zeker even de website te bekijken. Hier zie je diverse foot’s van het park, zodat je een goede impressie krijgt.

Ook dit recreatiepark boeken?
Wil je ook graag een heerlijke vakantie kunt beleven bij dit recreatiepark? Plaats dan vandaag nog een boeking om een mooie plek te bemachitgen op het bungalowpark of op de camping. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de camping. De medewerkers geven je graag meer informatie en beantwoorden al je vragen zodat je goed op de hoogte bent.

Reacties zijn gesloten.