Packstore B.V. is een betrouwbaar bedrijf dat uw webshop fulfilment regelt.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat uw webshop fulfilment regelt? Dan bent u bij Packstore B.V. aan het juiste adres! Zo kunt u zich focussen op het commercieel uitbouwen en laten groeien van uw webshop. Bent u benieuwd wat Packstore B.V. voor u kan betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De werkzaamheden van Packstore B.V.

Wanneer u besluit Packstore B.V. in te schakelen kunnen wij de volgende werkzaamheden perfect voor u uitvoeren: de transport, controle op aantallen en kwaliteit, het lossen van de goederen, het opslaan van de goederen op vaste magazijnlocaties, de orderpicking, het bijhouden van voorraadhoogtes per artikel en het retourneren van artikelen op de retounerenrafdeling. Wat zijn de voordelen van Packstore B.V.? Wij hanteren scherpe tarieven. Daarnaast hebben we een zeer efficiënte werkwijze. Het logistieke traject wordt geheel door ons geregeld.

Alle informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over Packstore B.V. en onze dienst? Neem dan snel een kijkje op onze website. Klik daarvoor hier. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder! Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0318 745 006.

 

Reacties zijn gesloten.