Parketvloer thuis? Laat het schuren door een expert

Parket is een mooie kwalitatief hoogwaardige vloersoort. Maar als u in bezit bent van een mooie parketvloer in huis, dan is het wel van belang dat dat zo blijft. Mensen met parket weten dat het belangrijk is dat de vloer onderhoud krijgt. En écht geloof de expert, het is beter om dat niet zelf te doen. Waarom niet? Dat leest u in dit artikel over het laten schuren van de houten vloer.

Waarom zou je niet zelf gaan schuren?

Een mooie parketvloer vereist onderhoud. Maar als je als leek zelf met de schuurmachine aan de slag gaat dan heb je een grote kans op oneffenheden. Hierdoor ontstaan een soort kuilen en hobbels in de vloer, naarmate je langer schuurt worden deze vergroot en zijn uiteindelijk niet meer weg te werken. De vloer is dan voor altijd beschadigd. Een expert weet hoe hij het schuren moet aanpakken. Dit wordt laagje voor dun laagje gedaan en zo wordt op een gelijkmatige manier de vloer geschuurd.

Vloertje schuren en onderhouden!

Na het schuren zijn er diverse middeltjes die het onderhoud van de vloer verzorgen. Deze middeltjes dragen bij aan een vloer die lang mooi blijft en jarenlang mee gaat. Dus de conclusie is: laat het onderhoud over aan een expert van Maerssens Vloerenhuys.

Reacties zijn gesloten.