Payrolling door Payroll Select

Bent u op zoek naar een ontzettend goede onderneming dat u kan helpen met een goede payrolling? Dan zit u bij de specialist genaamd Payroll Select aan het juiste adres, want zij bieden u deze dienst aan!

Payrolling?

Echter weet niet elke ondernemer wat payrolling inhoudt. Payrolling houdt in dat Payroll Select het bestaande of nieuw aan te nemen personeel van uw onderneming in dienst neemt en daardoor juridisch gezien de werkgever van deze werknemers is. Hierdoor neemt Payroll Select alle administratieve handelingen en arbeidsrechtelijke risico’s over van uw bedrijf.

Daarnaast blijft de werving en selectie van het personeel en de dagelijkse aansturing wel door uw eigen onderneming gedaan worden. Met payrolling leaset u als het ware uw eigen personeel en worden alle risico’s van u weggenomen. Zo heeft u met payrolling nooit meer last van personeel dat langdurig ziek is, want deze betaalt u vervolgens niet door. U betaalt namelijk alleen voor de werknemers die zich wel melden op uw onderneming!

Informatie

Wilt u meer informatie over het fenomeen payrolling en wilt u daarnaast meer informatie over de specialist zelf? Surf dan direct naar de website van Payroll Select en lees alles over de mogelijkheden die u als ondernemer bij deze specialist heeft!

Reacties zijn gesloten.