Prettig samenwerken met Packstore

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een aantal van uw logistieke zaken uit handen kan nemen? Packstore is een bedrijf dat gespecialiseerd is in logistieke werkzaamheden.  Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan orderpicking, transport, oderverwerking, en after sales. Daarnaast staan ze bekend om hun prettige samenwerking en uitgebreide netwerk. Als u kiest voor Packstore, heeft u dus een prettige samenwerkingspartner, die u ook nog eens kan adviseren als u op zoek bent naar een nieuwe leverancier.

In en ompakken van goederen gebeurt nog steeds handmatig

Tegenwoordig lijkt het steeds alsof er steeds meer machinaal gebeurt. Maar bij Packstore wordt er gelukkig nog steeds veel handmatig gedaan. Wist u bijvoorbeeld dat ze uw goederen nog steeds handmatig in- en om kunnen pakken? Op deze manier blijven werkplekken behouden, wat erg gunstig is voor de medewerkers.

Sociale werkplaats Venlo

Packstore biedt diensten aan tegen een scherp tarief. Daardoor bieden ze u als ondernemer een kans. Maar ze bieden ook een kans aan mensen die zich opnieuw willen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Als u in zee gaat met Packstore draagt u dus ook een steentje bij aan de maatschappij. Wilt u meer weten over deze sociale werkplaats? Klik dan op de volgende link: Sociale werkplaats Venlo.

Reacties zijn gesloten.