Probeer bumperball uit tijdens een kinderfeest

Heeft u kinderen, en vindt u het elke keer weer lastig om een leuke activiteit voor een kinderfeestje te bedenken? Bumperball is een relatief nieuw spel, dat tegenwoordig heel populair is bij zowel volwassenen als kinderen. Tijdens dit spel wordt uw groep opgedeeld in twee groepen, waarbij het de bedoeling is dat u tegen elkaar gaat voetballen. Er is alleen wel een grote hindernis… U zit allemaal in een bumperball, waardoor het extra moeilijk is om te lopen.

Tegen elkaar aan bumpen

Het leuke van dit spel is dat je tijdens het potje voetbal, tegen elkaar aan kunt bumpen. Hierdoor is de kans groot dat je tegenspeler omvalt en even “uitgeschakeld” is. Dit is voor jou de ultieme mogelijkheid om de bal terug te winnen en een doelpunt te maken. Wilt u ook graag bumperballen huren? Doe dit dan bij Bumperball-Noord.

Bekijk de mogelijkheden op de website van Bumperball-Noord

Bent u ook overtuigd van dit spel, waarbij het niet alleen op conditie aankomt, maar ook op behendigheid en creativiteit? Ga dan snel naar de website van Bumperball-noord en kijk wat de mogelijkheden zijn voor Bumperball huren. Heeft u nog vragen over het spel? Schroom niet om telefonisch contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.