Rebatt, dé specialist in accu’s

Bent u op zoek naar accu’s, batterijen, batterijsamenstellingen, draad & kabel, kabelbewerkingen, laders, verlichting, omvormers, UPS systemen of iets anders in deze richting? Dan bent u bij Rebatt aan het juiste adres. Zo kunt u bijvoorbeeld accu’s voor noodverlichting kopen, zoals de 7,2V noodverlichting accu. Met deze accu zorgt u er voor dat uw medewerkers altijd een weg naar buiten kunnen vinden, in noodsituaties. Wilt u weten waarom u voor Rebatt moet kiezen? Lees dan snel verder. 

Waarom Rebatt?

Rebatt is een webwinkel die begonnen is in 2012 en onderdeel van NRG Europe Components BV. De webwinkel is niet alleen toegankelijk voor consumenten maar ook voor bedrijven. Bedrijven kunnen een inlogcode krijgen die zich naar een speciale B2B omgeving toeleid.Door jarenlange ervaring kunt u altijd terecht voor eerlijk advies en de beste prijzen. Wanneer producten op voorraad zijn, heeft u het de volgende dag al in huis! Ideaal toch?

Meer informatie over noodverlichting accu’s van Rebatt?

Rebatt maakt zijn noodverlichting accupacks in eigen werkplaats met de hoogwaardige kwaliteit SAFT / Arts Energycellen. Alle accu’s zijn voorzien van connectoren, draad of tabs van verschillende armaturen als: Famostar, Etap, Sec, Ridi, Ecolight, Blessing, Van Lien, Etap, Lightronics, Hertek, Ridi, Philips, draadaansluiting en meer. Bent u geïnteresseerd in de 3.6 volt noodverlichting accu van Rebatt? Neem dan snel een kijkje op de website van Rebatt.

 

Reacties zijn gesloten.