Reis naar India geboekt? Vergeet de vaccinaties niet!

Thuisvaccinatie is een organisatie waar verschillende artsen werkzaam zijn. Zij komen graag bij u thuis langs om u te informeren over de mogelijkheden. Voor vaccinaties hoeft u de deur niet meer uit, geen afspraak bij de dokter te maken. Het kost weinig moeite, u krijgt een goed advies en de vaccinaties worden bij voorkeur direct gezet! Zo kan u zich gaan verheugen op de mooie reis die eraan komt met de juiste vaccinaties voor India!

Geen gedoe, wel een goed advies

Bij Thuisvaccinatie zijn artsen werkzaam die u kunnen voorzien van een goed advies. Het is een prettig idee om goed voorbereid op reis te gaan en deze artsen helpen u daarbij. Geen ingewikkeld gedoe maar een goed gekozen advies zorgt voor zekerheid. De vaccinaties die u nodig heeft zijn afhankelijk van uw precieze bestemming maar ook van de reisduur. U kunt hierover al het een en ander lezen op de website van Thuisvaccinatie, dan weet u wat u ongeveer te wachten staat. Als u een afspraak maakt zullen de artsen u bezoeken en dan wordt u direct gevaccineerd, indien gewenst.

Meer weten over Thuisvaccinatie?

Surf naar de website om meer te weten te komen over deze manier van vaccineren, en raak overtuigd! Ze plaatsen ook uw vaccinaties in Rotterdam!

Reacties zijn gesloten.