Restaurant de Tuin, de mooiste plek van Rotterdam

Ga je binnenkort een weekendje Rotterdam met je familie of vriend/vriendin? Dan moet je een bezoekje aan Restaurant De Tuin zéker niet overslaan. Restaurant De Tuin ligt aan de rand van het prachtige Kralingse Bos en ligt direct gelegen aan de minstens zo mooie Kralingse Plas. Gevestigd in een statig herenhuis uit 1867. De zomer komt er weer aan en dan zit je op het terras van Restaurant De Tuin perfect. Het ligt aan de waterkant, ideaal om je even helemaal te laten ontspannen.

Waarom Restaurant De Tuin?

De locatie van Restaurant De Tuin zorgt voor een unieke beleving, maar niet alleen de locatie is goed, je kunt er ook heerlijk eten en er is genoeg te beleven. De Tuin is iedere dag geopend vanaf 10:00 uur en ook voor de mensen die graag iets later op de dag willen eten zijn er genoeg mogelijkheden. De keuken is namelijk tot 22:00 uur geopend. Als je op zondag komt is er live muziek en vinden er geregeld speciale activiteiten plaats. Op de website kun je in de agenda zien wanneer er wat te doen is.

Feestje organiseren?

Bent u op zoek naar een locatie voor een feestje? Ook dan bent u bij Restaurant de Tuin aan het juiste adres. In de brasserie in Rotterdam is namelijk mogelijkheid om te dineren met maximaal zestig personen. Een borrel is mogelijk tot 250 personen. Wilt u meer weten? Ga dan snel naar de website.

Reacties zijn gesloten.