Rozen in alle soorten en maten

Rozen zijn rood… Of geel. Of wit. Per bos of los in kleine vaasjes. Bij BoeketCadeau.nl kun je rozen bestellen in alle soorten en kleuren. Wil je ze in een boeket of liever los. Bestel je rozen bij BoeketCadeau.nl en zet iemand helemaal in het zonnetje. Hiervoor hoef je dus niet helemaal naar de bloemist te gaan, waar je net zult zien dat jouw kleur roos is uitverkocht.  Wij raden je aan om een kijkje te nemen bij BoeketCadeau.nl. Hier zijn alle rozen gewoon op voorraad en dezelfde dag in huis. Als je rozen wilt bestellen dan vind je bij deze webshop een groot aanbod.

Rozen van topkwaliteit
Prachtige rozen horen een tijdje mooi te blijven. Natuurlijk ligt dit deels aan de kwaliteit van de bloemen, maar het is ook van belang dat je de rozen op een juiste manier verzorgt. Snijd ze daarom schuin af en zet ze in een ruime hoeveelheid schoon water. Voeg de inhoud van het bijgevoegde zakje snijbloemenvoedsel toe en vul dagelijks wat water bij. Wanneer je zorgt dat de rozen niet op de tocht of in de volle zon staan, dan kun je er dagenlang plezier van hebben.
Roos met een kaartje
Wil je de ontvanger nog meer verrassen? Schrijf dan een persoonlijke boodschap die aan je roos kan worden bevestigd. Hier kan je voor kiezen aan het einde van de bestelling bij  BoeketCadeau.nl. Dit wordt vast gewaardeerd door de ontvanger. Bedenk je goed wat je erop zet.

Reacties zijn gesloten.