Spuiterij Geraerts levert ook in de webshop

Spuiterij Geraerts is gespecialiseerd Buizencoating. In de spuiterij leveren ze diverse diensten waaronder het coaten van uw buizen en het bespuiten van uiteenlopende materialen. Maar u kan nu ook zelf aan de slag. In de webshop verkopen ze diverse materialen om onder andere ook zelf uw buizen te kunnen coaten bijvoorbeeld voor in uw kassen!

De diverse producten uit de webshop

In de webshop van Spuiterij Geraerts vindt u onder andere buizencoating. Dit kan worden gebruikt om zelf uw buizen te bespuiten. Hiermee beschermt u uw verwarmingsbuizen tegen roest en oxidatie. Dit zorgt voor een betere warmteopbrengst en een hogere lichtopbrengst. Ideaal dus! Maar in de webshop is nog veel meer te koop. Je kan er ook terecht voor andere verf zoals dakcoating en vloerencoating en de diverse accessoires die nodig zijn om deze verf zo goed mogelijk op de oppervlakte aan te brengen.

Of maak gebruik van de diensten van Spuiterij Geraerts

In de werkplaats van deze spuiterij gaat men snel en efficient te werk. U kan er ook voor kiezen om de klus aan deze professionals over te laten. Via de website kan je een offerte aanvragen over de kosten van deze klus of kijk verder in de webshop van Spuiterij Geraerts.

Reacties zijn gesloten.