Storeplay schudt wakker

Wilt u adverteren in Maastricht? Maar wilt u dan wel een advertentie die uw doelgroep écht wakker schudt? Een advertentie waarmee u écht de aandacht trekt? Wellicht dat Storeplay u verder kan helpen! Inspelen op wachtmomenten is waar Storeplay succes ziet. Want zeg nou zelf: hoe vaak bent u echt getrokken door een advertentie wanneer u bijvoorbeeld een zak friet stond af te rekenen? De digitale media is de toekomst. En door TV-schermen in bijvoorbeeld een cafetaria te hangen kunt u uw doelgroep optimaal bereiken. 

De werkwijze

Een doelgroep bereiken en attentiewaarde creëren begint natuurlijk met de juiste doelgroep. Klinkt vrij simpel toch? Niets is minder waar! Storeplay begrijpt dat het bereiken van de juiste doelgroep een lastige taak kan zijn. Daarom begint u bij Storeplay bij de basis. Samen wordt er een doelgroep-analyse gemaakt. Vervolgens wordt er in overleg een passende advertentie gemaakt. Bijvoorbeeld in de vorm van een krachtige afbeelding of juist een pakkende boodschap. Zeer effectief. Daarnaast óok nog eens heel betaalbaar. De juist mix voor uw succesverhaal!

Meer informatie

Dus kan u wel wat hulp gebruiken bij het bereiken van uw doelgroep? Aarzel niet en neem contact op met Storeplay. Het team met professionals helpt u graag verder om een succesvolle campagne te ontwikkelen! Vraag vrijblijvend advies op via de website. Laat uw gegevens achter en Storeplay belt u voor het maken van een afspraak.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.