Studenten met schulden

Als student zijnde is het hedendaags enorm lastig om verder te gaan studeren, gezien het feit dat studeren steeds duurder wordt. Vele mensen spreken daarom ook hun mening uit, dat studeren hedendaags niet meer van de middenklasse is, maar studeren nog alleen voor de mensen met geld is. Het is namelijk inmiddels zo, dat een beginnende student momenteel geen bedrag meer krijgt van de overheid om te gaan studeren. Hierdoor moet een student bij de overheid geld gaan lenen en zal deze schulden krijgen. Er is een grote kans dat deze groep uiteindelijk de schuldhulp moeten krijgen.

Direct in de schulden

Studenten die vanaf 2015 gaan studeren op het HBO zullen al hun geld bij de overheid moeten lenen voor hun studie of zij moeten de geluk hebben dat zij rijke ouders hebben die hun studie kunnen betalen. Echter is geld lenen natuurlijk nooit een goede zaak, gezien het feit dat al het geleende geld naderhand terug zal moeten worden betaalt. Echter heeft niet iedere afgestudeerde direct werk, waardoor de schuld vaak enorm blijft.

Help! Ik heb een schuld

Heeft u schulden en schreeuwt u al tijden om hulp en wilt u deze nu eens krijgen? Surf dan direct naar de website van Sociale Raadsvrouw!

Reacties zijn gesloten.