Systeemvloer voor de werkplaats

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om de ruimte in uw magazijn of werkplaats optimaal te gebruiken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wanneer u vindt dat uw magazijn niet meer groot genoeg is of niet meer overzichtelijk is kunt u kiezen voor het laten bouwen van een systeemvloer voor de werkplaats. Weet u niet wat dat is? Of heeft u interesse? Lees dan verder.

Een systeemvloer: wat is het?

Een systeemvloer wordt ook wel eens een etagevloer of een tussenvloer genoemd. U krijgt als het ware een extra etage in uw magazijn. Deze wordt echter niet bovenop uw bovenste verdieping gebouwd, maar tussen uw plafond en vloer in. Dit betekent dat u alleen een systeem hoeft te laten bouwen. Dit zorgt voor heel veel ruimte waar u weer veel (nieuwe) producten en materialen op kunt slaan.

Waar koop ik het?

Een systeem vloer kunt u kopen bij Nolte Opslagsystemen. Dit bedrijf is onder andere gespecialiseerd in de systeemvloeren. Op hun website Systeemvloer.nl vindt u alles over de vloeren en kunt u contact opnemen wanneer u graag een systeemvloer wilt aanschaffen, maar ook wanneer u antwoord wilt op al uw vragen over de mogelijkheden binnen dit bedrijf.

Reacties zijn gesloten.