TerSpegelt, dé camping met binnenzwembad

TerSpegelt is niet zomaar een camping met zwembad. TerSpegelt heeft naast een verwarmd binnenzwembad, ook een overdekt water- en speelparadijs en maar liefst drie recreatieplassen. Je kiest de accommodatie die het best bij jullie gezin past. Gaan jullie liever helemaal back to basics op een van de kampeerplaatsen waar je je eigen tent kunt plaatsen? Of mag het wel iets luxer met een mooie huuraccommodatie als een lodge, chalet of een tipitent? Een sfeervolle glampinglodge is voorzien van een luxe keuken en badkamer met uitzicht op een speeltoestel voor de kinderen. Of kijken jullie liever uit op het meer vanuit jullie eigen Lakeviewlodge?

 

Meer dan een binnenzwembad op de camping

Wij begrijpen dat je niet de hele vakantie in het verwarmde zwembad wil liggen. Bij camping TerSpegelt zijn er dan ook veel meer mogelijkheden om de vakantie actief door te brengen. Door te sporten op het sportplein bijvoorbeeld. Laat je blobben op de De Blob of ga bandraften. Misschien wil je liever lekker zwieren op de tokkelbaan of klimmen op de klimwand. Iets rustiger bezig zijn? Dan ga je lekker knutselen op de knutselzolder of technisch bezig op de werkplaats. ’s Avonds een pijltje gooien in La Cantina of het Après ski café. De oudere kinderen gaan lekker chillen in de Hangout. Voor ieder gezinslid is er dus wel iets te doen bij TerSpegelt.

 

Eerst kijken?

Natuurlijk wilt u eerst zo uitgebreid mogelijk rondkijken op deze camping in Brabant, voor u gaat boeken. Op de website maakt u daarom een virtuele wandeling of neemt u een kijkje in het fotoalbum. Camping TerSpegelt heeft zelfs een magazine! Genoeg manieren om een goede indruk op te doen dus.

Reacties zijn gesloten.