Uw communicatieve vaardigheden versterken

Wilt u uw communicatieve vaardigheden versterken, leren hoe u om moet gaan met conflicten, weten en leren om uw grenzen aan te geven en op te komen voor uzelf? Dan is assertiviteitstraining wat voor u. Wanneer u er voor kiest assertiviteitstraining te gaan volgen heeft u als uiteindelijk doel voor ogen om uw persoonlijke vrijheid de vrije loop te laten gaan en te laten ontwikkelen. Er wordt tijdens dit project gewerkt met een strikt en duidelijk programma waarbij u veel tijd krijgt om de oefeningen te onderzoeken en te reflecteren.

Diverse thema’s

Er zijn diverse thema’s waar u uit kunt kiezen wanneer u graag assertiviteitstraining volgt. Zo is er een thema waar je leert observeren en interpreteren. Een thema waar je leert veranderen en hoe. Een thema waar je reële en irreële gedachten leert te onderscheiden. Een thema waar je leert nee zeggen, en zo zijn er nog veel meer thema’s! Bekijk het gehele aanbod met thema’s op de website.

Ben ik assertief?

Om erachter te komen of u zelf assertief bent, en hoe assertief u bent kunt u een test doen. Die test vind je op de website van assertiviteitstraining Rotterdam. Hier krijg je meteen te zien waar u duidelijk nog aan moet werken.

Reacties zijn gesloten.