Vaccinaties waar en wanneer u wilt

Als u op vakantie gaat hoopt u natuurlijk op een onbezorgde, gezonde vakantie. Gezondheidsproblemen kunnen voorkomen worden door u te laten inenten tegen bijvoorbeeld hepatitis B en tekenbeten. Hoewel vaccinaties erg belangrijk zijn voordat u op reis gaat, kan het lastig zijn om er tijd voor vrij te maken. Daar heeft vaccinaties Leiden iets op bedacht.

De service van vaccinaties Leiden

Thuisvaccinaties begrijpt dat uw leven erg druk kan zijn, maar weet ook dat vaccinaties onmisbaar zijn als u een reis maakt. Daarom heeft thuisvaccinaties de service om bij u thuis of op het werk te komen om u in te enten. Dit kan zelfs in het weekend en ’s avonds en kost u niks extra’s. De meeste vaccinaties worden in zijn geheel of gedeeltelijk vergoed, waardoor dit een hele goedkope en ontzettend makkelijke manier is om u vaccinaties te krijgen. U kunt op de website gemakkelijk ontdekken wat voor risico’s u loopt op uw bestemming en wat de adviezen van thuisvaccinaties hierover zijn. Als u daarnaast nog vragen heeft staat thuisvaccinaties gratis voor u klaar.

Afspraak maken

U kunt op de website van vaccinaties Den Bosch gemakkelijk een afspraak maken op een moment en plaats dat u goed uitkomt, zodat u onbezorgd op vakantie kunt gaan. Als u vragen heeft of hulp wilt ontvangen kunt u thuisvaccinaties telefonisch of via e-mail bereiken.

Reacties zijn gesloten.