Vakantie boeken bij dit recreatiepark

Wilt u er even lekker uit in eigen land? Dan raden we u recreatiepark de Leistert aan. Dit is een park waar u terechtkunt om het ultieme vakantiegevoel te beleven. Bij dit recreatiepark zit namelijk een bowlingbaan, golfbaan, subtropisch zwembad en ga zo maar door. Ook kunt u hier heerlijk tot rust komen, want er zitten een hoop natuurparken in de buurt waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Faciliteiten
Bij Recreatiepark de Leistert kunt u van alles beleven. Zo kunt u hier een potje bowlen, tennissen en golfen. Tevens kunt u zich lekker uitleven in het subtropisch zwembad. Ook is er gedacht aan de visliefhebbers, want ze hebben een visvijver waar u een hengeltje kan uitslaan. Voor de kinderen is er een indoor speeltoestel en organiseert het recreatieteam regelmatig leuke activiteiten. Hierdoor kun je het een camping in Limburg die kindvriendelijk is noemen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Recreatiepark de Leistert? Neem dan eens een kijkje op de website en plaats vandaag nog een boeken. Wacht niet te lang met het plaatsen van een boeking, want zo weet u zeker dat u nog een mooi plekje bemachtigd. Het park is erg populair en het zou zonde zijn als u net naast de boot vist.

Reacties zijn gesloten.