Van der Meer; een veelzijdig bedrijf!

Van der Meer diensten is gevestigd in Zutphen, het is een veelzijdig bedrijf. Zowel voor schilders, schoonmaak als dakgootreiniging, daarvoor kunt u bij hen terecht! Service en kwaliteit staan altijd bij hen bovenaan, 100% klanttevredenheid! En dat lukt ze ook nog!

Dakgootreiniging bij van der Meer

Ook u dakgoot dient af en toe gereinigd te worden. Door bladeren kan deze dakgoot verstopt raken en dat leidt tot verstopping in de goot, schimmel op de muren en lekkages. Hartstikke zonde dus! Door een onderhoudscontract af te sluiten bij Van der Meer wordt uw dakgenoot op regelmatige basis gereinigd.

Ook schoonmaak is mogelijk

Uw bedrijfspand of eigen huis kunt u regelmatig door van der Meer laten schoonmaken. Dit draagt immers bij aan de werkvreugde.Ook kunt u ze bereiken via de calamiteitendienst voor onverwachte schoonmaakklussen. Doordat van der Meer regelmatig met opdrachtgevers evalueert over de schoonmaak leidt dit altijd tot 100% klanttevredenheid.

Schilderwerken

Van der Meer werkt met professionele schilders die diverse huizen schilderen. Zowel schilderwerk aan de buiten- als aan de binnenkant is mogelijk. Ze werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen waarbij vakmanschap centraal staat. U kunt precisie verwachten maar tevens werken ze snel en effectief! Meer weten over het schilderwerk? Bezoek schilder Arnhem en maak een afspraak.

Reacties zijn gesloten.