Zorg voor een veilige vluchtroute met noodverlichting

Heeft u een groot bedrijf? Dan is het van belang dat uw noodverlichting in orde is. Stel u voor dat er een grote brand uit breekt en u heeft geen zicht meer. Dit zou vreselijk zijn! Met noodverlichting accu´s van Rebatt zorgt u ervoor dat uw werknemers een veilige vluchtroute naar buiten kunnen afleggen. Rebatt heeft een ruim assortiment aan noodverlichting accu´s, met onder andere de Philips noodverlichting accu. Wilt u meer weten over het assortiment van Rebatt? Lees dan snel verder. 

Assortiment noodverlichting accu

Bij Rebatt bent u aan het juiste adres voor accu’s voor de beste prijs en kwaliteit. Bij Rebatt zijn alle configuraties mogelijk. Rebatt levert noodverlichtingaccu’s van Lien, Etap, Blessing, Famostar, Lightronics, Hertec, Ridi en Philips. Deze zijn verkrijgbaar in 2,4V, 3,6V, 4,8V, 6V en 7,2V. De noodverlichtingaccu’s worden in de eigen werkplaats van Rebatt gemaakt, daarbij wordt gebruikt gemaakt van de hoogwaardige cellen van SA.

Meer informatie?

Naast noodverlichting accu’s heeft Rebatt nog veel meer te bieden, namelijk accu’s, oplaadbare batterijen, batterijsamenstellingen, laders, verlichting, kabelbewerkingen, draad & kabel, UPS systemen en nog veel meer. Wilt u meer informatie over Rebatt of het assortiment van Rebatt? Ga dan snel naar de website, daar vind u alle informatie.

Reacties zijn gesloten.