Verblijven in Frankrijk

Bent u op zoek naar een verblijfplaats in Frankrijk? Misschien gaat u op doorreis of gewoon op vakantie en daarom op zoek naar de ideale verblijfplaats. Bij La Perle d’Anrosey ontvangen ze u graag. Hier verblijft u in een prachtig adellijk 19e-eeuws landhuis in een rustgevende omgeving.

B & B Frankrijk

La Perle is een B en B in Frankrijk en heeft haar naam te danken aan de schoonheid die zij subtiel verborgen heeft en daardoor goed bewaard. Pas wanneer u door de poort bij La Perle komt, toont ze haar ware gezicht. Het is net een parel die zichtbaar wordt. Bij La Perle verblijft u in een landhuis met sfeervolle gastenkamers, die over een eigen badkamer beschikken. La Perle is ruim opgezet in een mooie stijl. De kamers beschikken over minimaal twee ramen met uitzicht op het mooie bosrijke heuvellandschap. Ook beschikt La Perle over een prachtige parkachtige tuin van twee hectare. U verblijft in een onbekende streek, waar geen massatoerisme is en u heerlijk kunt genieten van alle rust en ruime.

Reserveren

Wilt u verblijven bij een B & B in Frankrijk? La Perle d’Anrosey ontvangt u graag. U kunt contact opnemen of naar de site gaan voor een reservering. Bij La Perle kennen ze de streek als geen ander en doen zij er alles aan om uw verblijf tot een groot succes te maken.

 

 

Reacties zijn gesloten.