Vergaderen in Zaandam

Bent u op zoek naar een mooie vergaderlocatie in Zaandam? Wat dacht u van de vergaderruimte bij Proeverij de Koekfabriek? Proeverij de Koekfabriek beschikt over een ruimte die naast vergaderingen ook geschikt is voor recepties en diners. U kunt in deze vergaderruimte gebruik maken van verschillende opties.

De vergaderruimte en de opties

In de vergaderruimte van Proeverij de Koekfabriek kunt u gebruik maken van verschillende opties. Zo is er een beamer aanwezig, meerdere flipboards, een printer met kopie functie, een geluidsinstallatie, verschuifbare tussenwanden voor een gemakkelijke opstelling en een eigen toiletgroep. Ook zijn er genoeg wand contact dozen aanwezig voor het aansluiten van laptops. Proeverij de Koekfabriek beschikt naast de vergaderruimte ook over een restaurant. U kunt hier elke zondag van de maand dineren met livemuziek. Proeverij de Koekfabriek is erg gezellig en u bent van harte welkom.

Proeverij de Koekfabriek

Proeverij de Koekfabriek is geschikt voor vergaderen in Zaandam, feesten, borrels, recepties en meer. Bent u benieuwd naar deze vergaderlocatie Zaandam? Ga naar de site van Proeverij de Koekfabriek en bekijk de informatie over de mogelijkheden. Ook kunt u hier direct de ruimte reserveren. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op en zij helpen u bij Proeverij de Koekfabriek graag verder.

 

Reacties zijn gesloten.