Verpakkingsmogelijkheden van Macropack

Wilt u uw poeders, vloeistoffen, capsules en tabletten professioneel, herkenbaar en in de juiste vormen hebben verpakt? Dan is co-packing van Macropack iets voor u. Ze bieden u veel verschillende vormen van verpakkingen aan én kiezen altijd de juiste verpakking voor uw product.

De verpakkingen

Het is belangrijk dat bijvoorbeeld u poeders, vloeistoffen, capsules, tabletten, stukgoederen en granulaten in de juiste verpakking zitten. Macropack biedt verschillende verpakkingen aan. Dit zijn onder andere potten, sachets, stazakken en stickpacks. Deze verpakkingslijnen zijn door de jaren heen veranderd doordat ze gemoderniseerd zijn. Alle verpakkingen zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast vindt Macropack het ook belangrijk dat de verpakkingen betrouwbaar en flexibel zijn. Bovenal moeten alle verpakking veilig zijn voor u en uw consument. Omdat Macropack kwaliteit zo belangrijk vindt, zijn ze in het bezit van verschillende certificaten. Onder andere het SKAL certificaat, zodat ook uw biologische producten door Macropack verpakt kunnen worden.

Bestellen

Als u verpakkingen wilt bestellen bij Macropack kunt u dit via de website doen. De bestellingen worden snel bij u afgeleverd. U kunt een offerte aanvragen via de website of een afspraak maken en bij Macropack langskomen. Als u vragen heeft kun u ze telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Deze contactgegevens staan beide op de website van Macropack.

 

Reacties zijn gesloten.