Versnellingsbak weer als nieuw na revisie

Revisie van de automatische versnellingsbak is een manier om deze eigenlijk weer ‘als nieuw’ te maken. Je haalt als het ware alles uit elkaar, maakt het schoon, vervangt kapotte onderdelen en plaatst de versnellingsbak weer in elkaar. Dit is nodig om de auto zo nu en dan op te poetsen en hem zo weer als nieuw te maken. Gelukkig zijn er hiervoor gespecialiseerd bedrijven die deze revisie ook voor uw auto graag uitvoeren.

Automatic Gear verzorgt de revisie van uw versnellingsbak

Automatic Gear is een erkend bedrijf door onder andere de Bovag en RDW. Zij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van deze revisie. Hierbij maken ze gebruik van kwalitatief hoogwaarde producten die nog jaren meegaan. Ook werken ze op een duurzame manier. Belangrijk vinden ze dat behalve een hoogwaardige kwaliteit de revisie ook snel wordt uitgevoerd zodat u niet al te lang zonder auto komt te zitten,en natuurlijk betaalt u ook liever niet te veel. Hier zorgt Automatic Gear ook voor.

Revisie met garantie bij Automatic Gear!

Toch niet helemaal tevreden? Automatic Gear zorgt voor lange garanties waar u nog lang mee vooruit kan. Voor meer informatie gaat u naar de website en komt u alles te weten over deze  automatische revisie specialist.

Reacties zijn gesloten.