Vind een kamer in Nijmegen voordat het nieuwe schooljaar begint

Ben je er eindelijk over uit welke studie je wilt volgen in september, maar ben je nog steeds op zoek naar een Studentenkamer Nijmegen? Dan ben je bij Kamer beheer service aan het juiste adres. Zij zorgen er namelijk voor, dat je op een eerlijke manier aan je kamer komt. Hoe ze dat precies doen? Dat lees je hieronder.

Op een eerlijke manier aan een kamer komen

Via veel studentenkamerwebsites betaal je per reactie op een advertentie. Dit zorgt ervoor dat je vaak met hoge kosten zit. Er zijn namelijk ontzettend veel mensen die op een kamer reageren en daardoor zul je vaker moeten reageren voordat je wordt uitgenodigd op een kijkavond. Bij Kamer Beheer Service betaal je slechts eenmalig €32,- waarna je een heel jaar lang kamers kunt bekijken. Daarnaast werken ze met een ander systeem voor de kijkavonden. Als je een leuke kamer hebt gezien op de website, bel je naar KBS. Als je een van de eerste zes bellers bent, mag je op de kijkavond komen.

Wil je meer informatie?

Zou je graag meer informatie willen over KBS Vastgoedbeheer? Ga dan naar de website en laat je gegevens achter in het contactformulier. Een van de medewerkers neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Direct naar de site? Klik dan hier.

Reacties zijn gesloten.