Voedselveiligheid is de nummer één

Heeft u een eigen restaurant of horecabedrijf? Dan weet u hoe belangrijk is om uw voedsel kwalitatief goed in orde te hebben. Vooral de temperaturen van het vlees worden streng gecontroleerd, als u hier een fout in maakt kan u dit een heel slechte reputatie opleveren. U wilt toch niet dat mensen negatief over uw restaurant gaan praten, of zelfs een voedselvergiftiging krijgen? Om dit te voorkomen heeft Gullimex iets bedacht, namelijk een voedselthermometer. Hiermee controleert u heel gemakkelijk of uw vlees op temperatuur is. Bent u benieuwd naar wat Gullimex allemaal voor u kan betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie.  

Assortiment van Gullimex

Gullimex is al meer dan 34 jaar dé specialist op het gebied van verkopen van instrumenten voor het meten van fysische en chemische grootheden. Het begon allemaal met en handthermometer van Ebro, een noviteit op de Hannover Messe. Eerst werd het product nog een elektronische handthermometer genoemd, vervolgens werd het kern- of insteekthermo­meter genoemd en inmiddels staat het bekend als voedsel­thermometer.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie Gullimex, of over een specifiek product zoals digitale kernthermometers? Ga dan naar de website.

Reacties zijn gesloten.