Voor de doorgewinterde vakantieganger

Een echte vakantieganger gaat niet meer zomaar naar de eerste de beste camping. Je zoekt ze uit op comfort, activiteiten en net dat beetje extra. Een 5 sterren camping in Nederland dus. Recreatiepark TerSpegelt werd niet voor niets verkozen tot Holland Topcamping. Hier is er voor iedere vakantieganger de perfecte vakantie te vinden. Je kiest namelijk precies wat jij belangrijk vindt. Is dat een comfortabel bed, goed sanitair en veel ruimte? Of wil je zelf kunnen wassen, koken en in je eigen hangmat op je eigen veranda liggen? Het is maar waar jullie voorkeur naar uitgaat. Je kunt zelfs kiezen voor overnachten in een tipi of waterlodge! Welk uitzicht heb je graag? Gras, bos of water? Zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Alle voorzieningen zijn aanwezig om een topvakantie te beleven met het hele gezin.

 

Activiteiten voor iedereen

Hadden we al gezegd dat er activiteiten in overvloed zijn? Zelfs de meest luie vakantieganger wordt geprikkeld om een nieuwe sport uit te proberen. Gaan we klimmen, fietsen of zwemmen? Maak een competitie van een van de teamsporten als basketbal, volleybal of tennis. Kroegtijgers staan al gauw met de dartpijltjes in de hand. Jeu de boules? Zo geregeld! Je hoeft natuurlijk niet te kiezen. Je kunt namelijk ook gewoon lekker alles doen! Zo heb je iedere dag iets nieuws uit te proberen. Misschien hebben jullie na deze vakantie wel een heel nieuwe sport ontdekt! Vergeet ook vooral niet de omgeving te verkennen, het Brabantse land vraagt natuurlijk om een sightseeing tour of een fietstocht. Creatievelingen shoppen niet hun souvenirs, maar maken deze zelf. Ook dat is een populaire activiteit op deze vijf sterren camping.

 

Proef de sfeer!

Eigenlijk begrijp je pas waarom TerSpegelt een vijfsterrencamping is, als je het zelf hebt meegemaakt. Daarom raden wij zeker aan om vast eens sfeer te komen proeven, alvorens jullie een hele week boeken. Dit is zo geregeld, want Brabant ligt voor iedereen op een zeer gunstige en goed bereisbare afstand. Neem online vast een virtuele wandeling of kijk rond in het fotoalbum. Of boek natuurlijk direct, want wij weten wel zeker dat je hier goed zit!

 

Reacties zijn gesloten.