Voor fysio met resultaat gaat u naar Fysique

In 2015 veel last gehad van bijvoorbeeld een pijnlijke knie, nek of schouder? Neem dit niet mee het nieuwe jaar in! Hoe langer u blijft rondlopen met deze kwalen hoe erger het wordt. De deskundige medewerkers van Fysique kunnen u van uw klacht afhelpen. Zo kan u in 2016 weer vrij bewegen. 

Over Fysique 

Fysique is een fysiotherapeut die op een actieve manier behandelt en begeleidt. Ze heeft meerdere specialisaties, variërend van sportfysiotherapie, manuele therapie, echografie tot aan een screening. Bij laatstgenoemde wordt uw klacht onderzocht aan de hand van verschillende systemen. Daarnaast wordt er gekeken naar uw kracht, stabiliteit en mobiliteit. Zo heeft u nooit meer de onzekerheid wat er precies aan de hand is. Fysique kan u vervolgens helpen met de uitkomst van de screening.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over deze Fysio in Dordrecht? Vraag dan een gratis e-Consult aan. Door het formulier op de website in te vullen krijgt Fysique een goed beeld van uw klacht. Binnen twee werkdagen krijgt u een passend antwoord! Dit kan een advies zijn, een behandelvoorstel of gewoon tips die u zelf kan uitvoeren. Uiteraard kan u ook altijd bellen, het contactformulier invullen of even langskomen bij één van de twee locaties.

 

Reacties zijn gesloten.