Voor het professionele spuiten

Afgelopen jaar zijn mijn vrouw en ik verhuisd naar Eindhoven waar wij een leuk huis hebben gekocht, omdat mijn vrouw een nieuwe baan hier in de omgeving heeft gevonden. Het huis dat wij hebben gekocht was bijna in perfecte conditie en daarnaast was het een echt koopje en hebben wij daarom gekozen om dit huis te kopen. Echter waren de deuren in een mindere staat en was vooral de lak van de deuren enorm verslechterd. Om deze reden hebben wij besloten om contact op te nemen met de spuiterij Eindhoven.

Overspuiten van de deuren

De spuiterij Eindhoven is vervolgens bij ons op het adres gekomen en heeft allereerst alle deuren geïnspecteerd om te zien of deze niet zo verouderd waren, dat het gewoonweg niet meer mogelijk was om deze over te spuiten. Echter was het in het geval van alle deuren, dat het gewoon mogelijk was om een nieuwe lak aan te brengen, waardoor deze deuren er weer als nieuw uit zullen zien. Dit allemaal is natuurlijk veel goedkoper dan de aanschaf van nieuwe deuren.

Interesse in spuiterij Eindhoven

Heeft u interesse in de diensten van spuiterij Eindhoven en wilt u ook uw deuren spuiten? Vraag dan een offerte aan via de website!

Reacties zijn gesloten.